Frånluftsvärmepumpar Varberg

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Svensk Kylservice frånluftsvärmepumpar

Välkommen till oss på Svensk Kylservice när du känner dig nyfiken på frånluftsvärmepumpar och vad en sådan skulle kunna göra för dig och dina uppvärmningskostnader. Vi har installerat värmepumpar av olika slag i många år och säljer bara noga utvalda modeller från marknadens absoluta toppskikt.


Energiåtervinning när den är som bäst

Vi svenskar är bra på återvinning, sett ur ett internationellt perspektiv. Med en frånluftsvärmepump för uppvärmning av varmvatten i ett hyfsat modernt hus så får man en fantastiskt lönsam och effektiv lösning.

En frånluftsvärmepump återanvänder energin från den varma luft som lämnar huset genom ventilationssystemet och uppvärmningen av vattnet blir både billigt och effektivt. I jämförelse med en elpanna kan du spara mer än hälften av kostnaderna om du istället väljer en frånluftsvärmepump.

Idag är frånluftsvärmepumpar i stort sett standard bland nybyggda småhus på upp till 200 m2. Det går förstås också bra att installera en frånluftsvärmepump i existerande hus, installationen är relativt enkel.

Om frånluftsvärmepump

Bland frånluftvärmepumpens fördelar finns bland annat att den är enkel att hantera, att den ger bra ventilation i huset och att den är tyst.

Det finns dock ett krav för at man ska kunna installera en frånluftsvärmepump och det är att man har ett mekaniskt ventilationssystem. Har man ett stort hus med stort värmebehov och hög energiförbrukning lämpar sig sällan en frånluftsvärmepump. En tumregel är att huset inte ska vara större än 200 m2.

Vi hjälper till med installation såväl som efterkommande service och underhåll, och vi svarar gärna på de frågor du har.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar