Luftvärmepumpar Varberg

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Luftvärmepump från Svensk Kylservice

När du köper din luft-luft värmepump från oss på Svensk Kylservice så genomför vi givetvis också installationen av den hemma hos dig. Vi kommer med allt material som behövs och genomför arbetet enligt marknadens alla regler. Vissa saker kan komma med tilläggskostnader, som t ex extra rörläggning, borrning av betonghål och väderskydd. Kontakta gärna oss om du undrar över något.


Hur fungerar en luftvärmepump?

Luft-luft värmepumpar plockar energi utifrån, direkt från luften. Energin blir till värme i luftvärmepumpen och värmen pumpas ut i ditt rum. En luftvärmepump som ska värma upp ett hus här i Norden måste vara särskilt anpassat för just vårt klimat, d.v.s. kunna hantera våra kalla vintrar. Svensk Kylservice har det bästa utbudet av Nordiskt anpassade luftvärmepumpar.

Med en luftvärmepump kan man spara upp till 60 % av sina uppvärmningskostnader och är en billig och lättinstallerad typ av värmepump.

Komfortvärmepump

Luftvärmepumpar, eller luft-luft värmepumpar som de egentligen mer korrekt kan kallas går också under smeknamnet komfortvärmepumpar. Dessa beror på att luftvärmepumpar kan reverseras och även ge kalluft under årets särskilt varma dagar.

Luftvärmepumpar ger varm luft i kalla rum, men kräver öppen planlösning. Husets avskärmade rum, d.v.s. alla de rum i vilka luftvärmepumpen inte sitter, tillgodoser sig väldigt lite av uppvärmningseffekten. Man kan förvisso ha en enhet i varje rum och i varmare länder är detta ganska vanligt, mest för att tillgodose sig luftkonditioneringen när det är varmt förstås, men också för att värma upp sina rum under vintern.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar