Spabad Varberg

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Svensk Kylservice Spabad

Hos oss på Svensk Kylservice hittar du ett tiotal olika varianter av spabad i varierad prisklass och med olika kapacitet och funktioner. Vi hjälper dig genom hela köpet från informationsstadiet till installationsstadiet och vi finns givetvis alltid tillgängliga för service och underhåll när så behövs.


Spabad energioptimeras med värmepump

Som experter på värmepumpar och andra klimat-, värme- och kylanläggningar så har vi på Svensk Kylservice arbetar med att installera spabad i flera år redan. Spabad växer i popularitet, särskilt bland hushåll som låter installera värmepumpar med bergvärme eller sjövärme eftersom detta gör att man i sin tur sedan ofta halverar kostnaden för uppvärmningen av sitt spabad.

Dock har Svensk Kylservice inte sålt några spabad, detta eftersom vi inte känt att det funnits svenska varianter som hållit måttet – förrän nu. Idag är vi stolta återförsäljare av spabad, ta gärna en titt i vårt sortiment.

Vad är ett spabad?

Vad är ett spabad då? Man kan säga att det är ett badkar anpassat för användning utomhus, som en utejacuzzi. Man kan ha spabad med eller utan bubbel och massagefunktioner, och i många olika storlekar och designs. Poängen med ett spabad är att ha möjlighet att bada utomhus året om, i varmt och härligt vatten.

Ett spabad är en ganska rejäl investering, men de som tar steget brukar inte ångra sig. Att sitta ute i sitt härliga spabad, oavsett det är för att svalka sig en varm sommardag eller värma och mjuka upp kroppen en mulen höstdag, är ren och total njutning.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar