Luft-vattenvärmepumpar Varberg

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Våra luft-vattenvärmepumpar

De luft-vattenvärmepumpar du finner i Svensk Kylservice webbutik är mycket noga utvalda av oss personligen. Vi har oslagbar erfarenhet av värmepumpar av alla de slag och ställer väldigt höga krav på de produkter vi tar in till vår shop. NIBE, som är svensk kvalitet när den är som bäst, finns givetvis representerat i vårt sortiment. Utöver NIBE har vi också en hel del produkter från Mitsubishi som erbjuder hög kvalitet till bra priser.


Ett mycket bra alternativ

Har ditt hus ett vattenburet uppvärmningssystem? Så finns det mycket för dig att tjäna på att koppla in en luft-vattenvärmepump. I regel menar vi att bergvärme är det absolut effektivaste värmepumpssystemet, men luft-vattensystemet är dess bästa alternativ.

Det finns såklart olika behov i olika hus och därför finns det också många olika luft-vattenvärmepumpar. Saker som bostadsyta och boplats är viktiga faktorer och sedan påverkar såklart också valet av värmepump samt huruvida du planerar att använda kylfunktion.

Miljövänligt och lönsamt

Utomhusluften är energikälla i en luft-vattenvärmepump, den är gratis och förnybar och ett alldeles utmärkt alternativ ur miljösynpunkt. Eftersom luft-vattenvärmepumpen är så effektiv så betalar den av sig själv ganska snabbt, även om köpet och installationen kan kännas som en stor investering. Luft-vattenvärmepumpen är en trygg investering som garanterar ett miljövänligt, behagligt inomhusklimat till väldigt låg kostnad för många, många år framöver.

Vi på Svensk Kylservice hjälper dig gärna med rekommendationer kring olika produkter för att du ska hitta den luft-vattenvärmepump som lämpar sig allra bäst till ditt hus och dess unika förutsättningar.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar